Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1984
|
38
|
4
|
Tytuł artykułu
Receptury potraw warmińskich
Autorzy
Aleksiejczyk Z.
,
Sobkowska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
potrawy regionalne
kuchnia warminska
zupy
przepisy kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
4
Opis fizyczny
s.30-31
Twórcy
autor
Aleksiejczyk Z.
Wyższa Szkoła Pedagogiczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Sobkowska J.
Wyższa Szkoła Pedagogiczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5b27373b-2afb-49c1-9992-9bad2654c5ba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.