Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo
2013
|
6
|
Tytuł artykułu
Margaryna i jej składniki - cz.II
Autorzy
Grzegorczyk A.
,
Miazga-Slawinska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
margaryna
przemysl tluszczowy
tluszcze jadalne
emulsje wodno-olejowe
bialka mleka
kazeina
kazeiniany
bialka serwatkowe
kwas cytrynowy
kwas mlekowy
kwas adypinowy
kwas winowy
sol kuchenna
konserwanty
substancje zageszczajace
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo
Rocznik
2013
Numer
6
Opis fizyczny
s.24-26,fot.
Twórcy
autor
Grzegorczyk A.
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
autor
Miazga-Slawinska M.
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5b19ce96-b639-4c32-bd63-cc0ff70ac3f6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.