Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2016
|
15
|
2
|
Tytuł artykułu
Fermentation optimization of goat milk wit Lactobacillus acidophilu and Bifidobacterium bifidum by Box-Behnken design
Autorzy
Shu G.
,
Bao C.
,
Chen H.
,
Wang C.
,
Yang H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2016
Tom
15
Numer
2
Opis fizyczny
p.151-159,fig.,ref.
Twórcy
autor
Shu G.
School of Food and Biological Engineering, Shaanxi University of Science and Technology, Xi’an 710021, China
autor
Bao C.
School of Food and Biological Engineering, Shaanxi University of Science and Technology, Xi’an 710021, China
autor
Chen H.
School of Food and Biological Engineering, Shaanxi University of Science and Technology, Xi’an 710021, China
autor
Wang C.
School of Food and Biological Engineering, Shaanxi University of Science and Technology, Xi’an 710021, China
autor
Yang H.
School of Food and Biological Engineering, Shaanxi University of Science and Technology, Xi’an 710021, China
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1 7306/J.AFS.2016.2.15
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5b15579a-05cc-41f0-aff3-5a07d70de23e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.