PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 39 | 2 |

Tytuł artykułu

Metoda absorpcyjna spektrometrii atomowej (AAS) oznaczania zawartości kadmu i ołowiu w produktach mleczno-zbożowych, zbożowych i konserwach warzywno-mięsnych dla dzieci do lat 3

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

RU
OBOZNACHANIE SODERZHANIJA KADMIJA I SWINCA W MOLOCHNO-ZERNOBYKH PRODUKTAKH, KHLEBNYKH I OWOSHHNO-MJASNYKH KONCERWAKH, PREDNAZNACHENYKH DETJAM DO 3 LET, METODOM ABSORBCIONNOJJ ATOMNOJJ SPEKTROMETRIJJ (AAS)
EN
CADMIUM AND LEAD DETERMINATION IN MILK-CEREAL PRODUCTS, CEREALS AND VEGETABLE-MEAT CANNED FOOD FOR CHILDREN AGED UP TO 3 YEARS BY THE METHOD OF ATOMIC ABSORPTION SPECTROMETRY (AAS)

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

39

Numer

2

Opis fizyczny

s.118-124,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Analizy Żywności, Instytut Przemysłu Fermentacyjnego, ul.Rakowiecka 36, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5ae2de5a-55c8-4298-aa90-107b6e783a98
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.