Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Owoce, Warzywa, Kwiaty
2007
|
21
|
Tytuł artykułu
Co nowego w przechowywaniu kapusty pekińskiej?
Autorzy
Adamicki F.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kapusta pekinska
przechowywanie
warzywa
produkcja warzyw
opakowania
skladowanie
temperatura pomieszczen
schlodzenie wstepne
uszkodzenia fizjologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Owoce, Warzywa, Kwiaty
Rocznik
2007
Numer
21
Opis fizyczny
s.14-15,fot.
Twórcy
autor
Adamicki F.
Instytut Warzywnictwa w Skierniewicach, Skierniewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5aabff44-b20f-4863-aac8-81b4d1d73c2d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.