Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Alimentaria Polonica
Rocznik
1987
Tom
13
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Energy aspects in storage and processing in cereal raw materials
(
Jakubczyk T.
,
Wojdalski J.
,
Bartnik M.
)
artykuł:
Energy and food production
(
Lewicki P. P.
)
artykuł:
The use of energy by the red-meat industry in a energy-conscious environment
(
Rubin L. J.
,
Molczan T. J.
,
Takaoka P. T.
)
artykuł:
Technological valency of the food usable energy as a criterion of evaluation of energy consumption in food production
(
Nowacki T.
)
artykuł:
Problems of energy savings in drying of food and agricultural products
(
Strumillo C.
)
artykuł:
Investment costs and energy saving methods of transportation of food products in pipes
(
Kemblowski Z.
)
artykuł:
Present and future trends in technology of sugar beets and potatoes under limited energy supply
(
Mercier C.
)
artykuł:
Power economic problem in food production - trends in preservation of fruits and vegetables in the G.D.R.
(
Kunis J.
,
Specht H.
)
artykuł:
Present and future trends in technology of milk and dairy products processing under limited energy supply
(
Reuter H.
)
artykuł:
Energy consumption for processing fruits and vegetables
(
Rag M. A.
)
artykuł:
Energy and raw material saving in fruits and vegetables processing
(
Horubala A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.