Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2016
|
54
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ metody pakowania i czasu chłodniczego przechowywania na liczbę kwasową i wartość TBARS tłuszczu śródmięśniowego oraz właściwości sensoryczne mięsa króliczego
Autorzy
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Skiepko N.
,
Pomianowski J.F.
,
Kondratowicz J.
Warianty tytułu
The effect of packaging method and cold storage time on acid and TBARS value of the intramuscular fat andsensory quality of rabbit meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
kroliki
uzytkowanie miesne
mieso krolicze
miesnie udowe
pakowanie prozniowe
pakowanie w atmosferze gazow ochronnych
przechowywanie chlodnicze
czas przechowywania
tluszcz srodmiesniowy
liczba kwasowa
poziom TBARS
jakosc sensoryczna
zapach
soczystosc
kruchosc miesa
smakowitosc
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2016
Tom
54
Numer
2
Opis fizyczny
s.62-70,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Chwastowska-Siwiecka I.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn
autor
Skiepko N.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn
autor
Pomianowski J.F.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn
autor
Kondratowicz J.
Katedra Towaroznawstwa i Przetwórstwa Surowców Zwierzęcych, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, pl.Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5a4edd8c-7632-4beb-9963-e890b7305676
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.