Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Technika Rolnicza Ogrodnicza Leśna
2019
|
5
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka czeremchy (Prunus) pozyskanej z ekosystemów naturalnych
Autorzy
Telichowska A.
,
Dziedzinski M.
,
Szczepaniak O.
,
Kobus-Cisowska J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Properties of bird cherry (Prunus) obtained from the forest ecosystem
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
czeremcha zwyczajna
Prunus padus
owoce
liscie
kora
wlasciwosci
wystepowanie
ekosystemy naturalne
Wydawca
-
Czasopismo
Technika Rolnicza Ogrodnicza Leśna
Rocznik
2019
Numer
5
Opis fizyczny
s.17-21,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Telichowska A.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Dziedzinski M.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Szczepaniak O.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
autor
Kobus-Cisowska J.
Katedra Technologii Gastronomicznej i Żywności Funkcjonalnej, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5a345482-ac24-4bff-ab47-44a23f7617de
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.