Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of the Polish Association of Agricultural and Agrobusiness Economists
2022
|
24
|
3
|
Tytuł artykułu
Level and efficiency of using production resources food industry in the European Union countries
Autorzy
Juchniewicz M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Poziom i efektywność wykorzystania zasobów produkcyjnych przemysłu spożywczego w krajach Unii Europejskiej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
production resource
employment
efficiency
productivity
food industry
European Union country
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of the Polish Association of Agricultural and Agrobusiness Economists
Rocznik
2022
Tom
24
Numer
3
Opis fizyczny
p.70-82,ref.
Twórcy
autor
Juchniewicz M.
Department of Economic Competitiveness, Faculty of Economic Sciences, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, 4/203 M.Oczapowskiego St., 10-719 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5604/01.3001.0015.9879
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5a069cc2-50f2-4aa3-ab39-b33084f45b49
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.