Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2002
|
16
|
Tytuł artykułu
Wpływ rozmrażania mięsa mikrofalami na zawartość kwasu askorbinowego w wyrębach podstawowych świń rasy wbp
Autorzy
Lechowski J.
,
Walkiewicz A.
,
Jankowski L.
Warianty tytułu
EN
Effect of meat thawing with microwaves on ascorbic acid content in the basic cuts of pig LWP breed
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
swinia wielka biala polska
wyreby podstawowe
mieso mrozone
rozmrazanie mikrofalowe
mieso wieprzowe
zawartosc kwasu askorbinowego
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2002
Numer
16
Opis fizyczny
s.63-64
Twórcy
autor
Lechowski J.
Katedra Hodowli i Technlogii Produkcji Trzody Chlewnej, Akademia Rolnicza w Lublinie, ul.Akademicka 13, 20-934 Lublin
autor
Walkiewicz A.
autor
Jankowski L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-59c11125-3f15-4259-aac9-90f508508eb9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.