Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2017
Tom
24
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Pilotażowe badania pozostałości pestycydów w wybranych świeżych ziołach i warzywach przyprawowych zakupionych w krajowych supermarketach
(
Dyjak K.
,
Michota-Katulska E.
,
Zegan M.
)
artykuł:
Z żałobnej karty Prof. dr. hab. Anna Leokadia Międzybrodzka 1927-2017
(
Leszczynska T.
)
artykuł:
Właściwości i strawność in vitro skrobi gryczanej w porównaniu ze skrobią pszenną
(
Piecyk M.
,
Worobiej E.
,
Turos J.
,
Ostrowska-Ligeza E.
)
artykuł:
Problematyka żywniościowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
)
artykuł:
Naturalne substancje pochodzenia roślinnego negatywnie oddziałujące na zdrowie krów oraz jakość mleka
(
Brodziak A.
,
Krol J.
,
Nowaczek A.
)
artykuł:
Wpływ serwatki sojowej na właściwości fermentacyjne mąki pszennej i żytniej
(
Sobczyk A.
,
Wisniewski R.
,
Jaworska G.
,
Lachowicz S.
,
Piechowiak T.
)
artykuł:
Wpływ wybranych czynników na wydajność ekstrakcji i skład kwasów tłuszczowych oleju mikrobiologicznego otrzymywanego z komórek drożdży Yarrowia lipolytica
(
Fabiszewska A.
,
Pielinska A.
,
Mazurczak P.
,
Zieniuk B.
,
Woloszynowska M.
)
artykuł:
Absorpcja, metabolizm i rola biologiczna kwasów nukleinowych obecnych w żywności
(
Glazowska J.
,
Stankiewicz U.
,
Bartoszek A.
)
artykuł:
Z żałobnej karty Prof. dr hab. Henryk Leszek Kostyra 1945-2016
artykuł:
Assessment of suppliers in food business: is there a way to estimate the risk?
(
Trafialek J.
,
Kolozyn-Krajewska D.
,
Bliska B.
,
Tomaszewska M.
,
Grzesinska W.
,
Lucke F. K.
)
artykuł:
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na zawartość witaminy C i wybrane cechy fizykochemiczne owoców papryki słodkiej (Capsicum annuum L.)
(
Kwasniewska-Karolak I.
)
artykuł:
Wpływ modyfikacji chemicznej skrobi i stopnia hydrolizy na izotermy sorpcji pary wodnej hydrolizatów
(
Witczak T.
,
Stepien A.
,
Pycia K.
,
Witczak M.
,
Bednarz A.
,
Grzesik M.
)
artykuł:
Ocena zawartości wybranych pierwiastków w różnych rodzajach czekolad
(
Olechnowicz J.
,
Staniek H.
)
artykuł:
Selekcja nowo wyizolowanych szczepów Rhizopus oryzae do wydajnej produkcji kwasu L(+) mlekowego
(
Palys M.
,
Targonski Z.
,
Komon-Janczara E.
,
Glibowska A.
)
artykuł:
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w regulacjach prawnych i opinii konsumentów
(
Ozimek I.
,
Przezdziecka-Czyzewska N.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.