PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 43 | 10 |
Tytuł artykułu

Rola kolagenu w twardości mięsa

Autorzy
Warianty tytułu
EN
The role of collagen in meat hardness
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
43
Numer
10
Opis fizyczny
s.598-601,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Technologii Utrwalania Żywności i Mikrobiologii Technicznej, Instytut Chemii i Technologii Organicznej oraz Żywnościowej, Politechnika Gdańska, ul. Majakowskiego 11/12, 80-952 Gdańsk
  • ul. Kręta 36, 80-217 Gdańsk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-59a41494-77a8-439c-95b7-b501127ef2b4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.