Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm
Rocznik
1987
Tom
14
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Terytorialne zróżnicowanie spożycia żywności w grupach społeczno-ekonomicznych gospodarstw domowych w Polsce w latach 1983-1984. Cz.II. Wartość energetyczna i odżywcza spożycia
(
Sekula W.
,
Niedzialek Z.
,
Lisiewicz-Cieciora H.
)
artykuł:
Studies on the utilization of zinc from experimental diets by laboratory rats. Part III. Effect of dietary zinc level and protein source on iron copper and absorption and their content in the tissues of rats
(
Rutkowska U.
,
Iwanow K.
,
Czarnowska-Misztal E.
,
Kunachowicz H.
)
artykuł:
Kwas pikolinowy
(
Drozdz M.
,
Gminski J.
)
artykuł:
Społeczno-kulturowe uwarunkowania zachowań żywieniowych rodzin wielkomiejskich. Cz.II. Społeczno-kulturowe uwarunkowania wyboru produktów w rodzinach warszawskich
(
Narojek L.
,
Kirschner H.
)
artykuł:
Problemy zdrowotne związane z występowaniem aflatoksyn w żywności
(
Kafel S.
)
artykuł:
Mechanisms regulating expansion of adipose tissue
(
Sypniewska G.
,
Bjorntorp P.
)
artykuł:
Społeczno-kulturowe uwarunkowania zachowań żywieniowych rodzin wielkomiejskich. Cz.I. Uwarunkowania poziomu wiedzy i postaw względem żywienia w rodzinach warszawskich
(
Narojek L.
,
Kirschner H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.