Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
4(11)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4(11)
artykuł:
Przyspieszone badania trwałości wybranych barwników roślinnych
(
Ekielski A.
,
Powalka M.
,
Zelazinski T.
)
artykuł:
Zróżnicowanie wybranych wyróżników jakości mięsa świń z tuczu ukierunkowanego i standardowego. Wyniki wstępne
(
Guzek D.
,
Wojtasik-Kalinowska i.
,
Wierzbicka A.
,
Glabska D.
)
artykuł:
Postęp techniczny i technologiczny w produkcji słodu
(
Lacny K.
,
Janczar-Smuga M.
)
artykuł:
Przydatność przetwórcza i charakterystyka owoców jagody kamczackiej i jej przetworów
(
Kaniewska J.
,
Gozdecka G.
,
Domoradzki M.
,
Szambowska A.
)
artykuł:
Zachowania konsumentów na rynku mięsa
(
Salejda A. M.
,
Janczar-Smuga M.
)
artykuł:
Wartość odżywcza twarogu kwasowego otrzymanego z mleka zagęszczonego wyparnie oraz metodą ultrafiltracji (UF)
(
Siemianowski K.
,
Szpendowski J.
,
Bohdziewicz K.
,
Kolakowski P.
,
Zylinska J.
,
Bardowski J. K.
)
artykuł:
Akceptacja produktów żywnościowych na podstawie informacji na opakowaniach w zależności od wieku, wiedzy żywieniowej i płci konsumentów
(
Flaczyk E.
,
Charzynska A.
,
Przeor M.
,
Korczak J.
)
artykuł:
Optymalizacja procesu i elementów konstrukcji komory wędzarniczej z wykorzystaniem innowacyjnych narzędzi – modelowania CFD
(
Kubiak M. S.
,
Jakubowski M.
,
Dolata W.
)
artykuł:
Makuch słonecznikowy jako substrat do równoczesnej syntezy kwasu szczawiowego oraz enzymów celulolitycznych i ksylanolitycznych przez Aspergillus niger
(
Gasiorek E.
,
Walaszczyk E.
,
Podgorski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.