Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Niewielki nie znaczy gorszy
(
Nowak B.
)
artykuł:
Seminarium dla sektora drobiarskiego
(
Stolorz B.
)
artykuł:
Mechanizmy Wspólnej Polityki Rolnej na rynku mięsa
(
Puka A.
)
artykuł:
Na dobre i na złe
(
Stolorz B.
)
artykuł:
Kontrola temperatury - z klasą
artykuł:
Ale się dzieje
(
Morawiec A.
)
artykuł:
Sterylizacja oraz pasteryzacja konserw mięsnych
(
Rywotycki R.
)
artykuł:
Woda jako składnik produktów mięsnych
(
Pawlowski P.
)
artykuł:
Potwierdzona naukowo pielęgnacja prania
(
Stolorz B.
)
artykuł:
Pod dyskretnym nadzorem - cz.III
(
Straszak D.
)
artykuł:
Soczysty wyrób
(
Krol K.
)
artykuł:
Urzędowa kontrola jakości w Unii Europejskiej
(
Witkowska H.
)
artykuł:
Młodzi technolodzy
(
Olejnik R.
)
artykuł:
Aromatyczny dym
(
Ziolkowski J.
)
artykuł:
Powrót do białej
artykuł:
Pieniądze jak woda
(
Stolorz B.
)
artykuł:
Automatyka chłodnicza
(
Bemer J.
)
artykuł:
Wkładki absorpcyjne
(
Pawelec R.
)
artykuł:
Modelowy sklep mięsny
(
Mann A.
)
artykuł:
Wymagania weterynaryjne przy prdukcji świeżego mięsa
(
Bryla R.
)
artykuł:
Pokrywy na gnojowicę
(
Abramczyk A.
)
artykuł:
Małe masarnie mają rację bytu
(
Nowak B.
)
artykuł:
Ścieki - to nie musi być "śmierdzący" problem - cz.II
(
Wielgopolan M.
)
artykuł:
Decyzja UE o klasyfikacji tusz wieprzowych
(
Komender P.
)
artykuł:
Polski handel na małej i wielkiej powierzchni
artykuł:
Opakowania pierwsza klasa
(
Kołodziej B.
)
artykuł:
Czystość w rolnictwie i przetwórstwie!
artykuł:
Wystarczy podgrzać i gotowe
(
Zuber M.
)
artykuł:
Minitorowanie salmonellozy u świń
(
Czupa S.
)
artykuł:
Zapytaj w specjalistycznym sklepie mięsnym
(
Stolorz B.
)
artykuł:
Nadwozia chłodnicze z tworzyw sztucznych
(
Banecki D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.