Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2015
|
10
|
Tytuł artykułu
Chemiczne aspekty higieny żywności cz.13. Glin w mleku i produktach mleczarskich - zagrożenia zdrowia konsumentów w XXI wieku?
Autorzy
Smoczynski S.S.
Warianty tytułu
EN
Chemical aspects od food hygiene part 13. Aluminium in milk and dairy products - a threat to the consumer health in the 21st century?
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
higiena zywnosci
zywnosc
zanieczyszczenia zywnosci
zanieczyszczenia chemiczne
glin
wystepowanie
zagrozenia zdrowia
choroby czlowieka
choroby neurodegeneracyjne
mleko
przetwory mleczne
choroba Alzheimera
dzialanie toksyczne
zanieczyszczenia srodowiska
dawki dopuszczalne
pobranie glinu
woda pitna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2015
Numer
10
Opis fizyczny
s.28-34,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Smoczynski S.S.
Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5814227a-41bf-4d71-aeff-54710abb3fc5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.