PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2015 | 10 |

Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności cz.13. Glin w mleku i produktach mleczarskich - zagrożenia zdrowia konsumentów w XXI wieku?

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemical aspects od food hygiene part 13. Aluminium in milk and dairy products - a threat to the consumer health in the 21st century?

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

10

Opis fizyczny

s.28-34,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Cieszyński 1, 10-957 Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5814227a-41bf-4d71-aeff-54710abb3fc5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.