Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria
2015
|
14
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Wpływ wstępnej obróbki miazgi jabłek na właściwości reologiczne i ekstrakt otrzymywanych soków
Autorzy
Wilczynski K.
,
Kobus Z.
,
Nadulski R.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The effect of apple mash pretreatment on the rheological properties and juices extract
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria
Rocznik
2015
Tom
14
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.33-40,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wilczynski K.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-280 Lublin
autor
Kobus Z.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-280 Lublin
autor
Nadulski R.
Katedra Inżynierii i Maszyn Spożywczych, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul.Doświadczalna 44, 20-280 Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-57e68ad2-12fe-42c7-8f7b-2197388c7e32
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.