Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2014
|
52
|
2
|
Tytuł artykułu
Czynniki kształtujące jakość sensoryczną mięsa kurcząt brojlerów
Autorzy
Augustynska-Prejsnar A.
,
Sokolowicz Z.
Warianty tytułu
EN
Factors affecting the sensory quality of broiler chicken meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
drobiarstwo
drob
kurczeta brojlery
mieso drobiowe
jakosc
jakosc sensoryczna
barwa miesa
kruchosc
smakowitosc
soczystosc
uwarunkowania
rodzaj miesnia
genotyp
wiek zwierzat
plec
zawartosc tluszczu srodmiesniowego
zywienie zwierzat
postepowanie przedubojowe
obrobka poubojowa
dojrzewanie miesa
obrobka termiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2014
Tom
52
Numer
2
Opis fizyczny
s.108-116,bibliogr.
Twórcy
autor
Augustynska-Prejsnar A.
Katedra Produkcji Zwierzęcej i Oceny Produktów Drobiarskich, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 2, 35-601 Rzeszów
autor
Sokolowicz Z.
Katedra Produkcji Zwierzęcej i Oceny Produktów Drobiarskich, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Ćwiklińskiej 2, 35-601 Rzeszów
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-57c4db77-8bcf-43b2-ac93-c8a087fdcd69
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.