PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 4 |

Tytuł artykułu

Zimna plazma, jako niekonwencjonalna metoda utrwalania żywności

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Cold plasma as an unconventional method of food preservation

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

4

Opis fizyczny

s.28-33,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywności, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, ul.Papieża Pawła VI 3, 71-459 Szczecin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-57b58e6e-92db-4803-8d63-bb3a0e500d4c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.