Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2015
|
3
|
Tytuł artykułu
Kiełbasa w objęciach jałowca
Autorzy
Lendzion-Czajkowska J.
Warianty tytułu
EN
Sausage embraced by juniper
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Polska
przetwory miesne
technologia produkcji
tradycje
wedliny
kielbasa jalowcowa
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2015
Numer
3
Opis fizyczny
s.18-19,fot.
Twórcy
autor
Lendzion-Czajkowska J.
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-578ee563-7f42-4e10-9d73-60236f4f895c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.