PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 27 | 2 |

Tytuł artykułu

Zastosowanie spektroskopii bliskiej podczerwieni do analizy wartości odżywczej produktów garmażeryjnych i makaronów dostępnych na polskim rynku

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Application of near infrared spectoscopy to analyse nutritional value of deli products and pastas available on Polish market

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Numer

2

Opis fizyczny

s.96-106,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • JARS S. A., Lajski, ul. Kościelna 2a, 05-119 Legionowo
  • JARS S. A., Lajski, ul. Kościelna 2a, 05-119 Legionowo
autor
  • JARS S. A., Lajski, ul. Kościelna 2a, 05-119 Legionowo

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5722d350-8a6a-4f7d-9872-9698d68523c3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.