PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 01 |

Tytuł artykułu

Możliwości zastosowania nizyny w produkcji serów

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Application of nisin in cheesemaking

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

01

Opis fizyczny

s.12-16,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-570e70ae-02f5-444e-ba79-15b16fb2156f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.