Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2013
|
01
|
Tytuł artykułu
Możliwości zastosowania nizyny w produkcji serów
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
EN
Application of nisin in cheesemaking
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bakteriocyny
nizyna
Lactococcus lactis ssp.lactis
peptydy
obrobka termiczna
stabilnosc termiczna
zastosowanie
sery
technologia produkcji
mechanizm dzialania
dozowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2013
Numer
01
Opis fizyczny
s.12-16,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-570e70ae-02f5-444e-ba79-15b16fb2156f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.