Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2012
|
56
|
10
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie jęczmienia w piekarstwie. Cz.II. Wpływ na cechy fizyczne wyrobów piekarskich
Autorzy
Czerwinska D.
Warianty tytułu
EN
Application of barley in bakeries. Part.2. Influence of physical characteristics of bread products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarstwo
pieczywo
walory zdrowotne
jeczmien
zastosowanie
cechy fizyczne
pieczywo pszenno-jeczmienne
cechy sensoryczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2012
Tom
56
Numer
10
Opis fizyczny
s.6-7,fot.
Twórcy
autor
Czerwinska D.
Katedra Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-56cd3ef5-4ceb-4eeb-9773-1aca7cef16ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.