PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 56 | 10 |

Tytuł artykułu

Zastosowanie jęczmienia w piekarstwie. Cz.II. Wpływ na cechy fizyczne wyrobów piekarskich

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Application of barley in bakeries. Part.2. Influence of physical characteristics of bread products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

56

Numer

10

Opis fizyczny

s.6-7,fot.

Twórcy

  • Katedra Żywienia Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-56cd3ef5-4ceb-4eeb-9773-1aca7cef16ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.