PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 3 |

Tytuł artykułu

Zastosowanie testu przebicia owoców winogron odmiany Rondo do oceny stopnia dojrzałości technologicznej

Warianty tytułu

EN
Evaluation of phenolic compounds and water activityof selected vegetables treated to the drying

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.18-23,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, ul.Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszów
autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • ara MIGUT1), Waldemar SROKA2), Natalia MATŁOK1), Mirela KOTLICKA1) 1) Katedra Inżynierii Produkcji Rolno- Spożywczej,Katedra Technologii i Oceny Jakości Produktów Roślinnych, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów
autor
  • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej, Wydział Biologiczno-Rolniczy, Uniwersytet Rzeszowski, Rzeszów

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-56a75735-2a0c-43aa-85b4-3cb290c37d49
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.