PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1983 | 10 | 4 |

Tytuł artykułu

Cechy reologiczne i strukturalne zielonego groszku

Warianty tytułu

RU
Reologicheskie i strukturnye svojjstva zeljonogo goroshka
EN
Rheological and structural features of green peas

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

4

Opis fizyczny

s.273-282,rys.,tab.,fot.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Żywienia, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-55d2ba0e-c08d-4621-be9c-bd3ae3b873c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.