PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 42 | 05 |

Tytuł artykułu

Wpływ wybranych konserwantów chemicznych na antybiotyczną aktywność czosnku i chrzanu

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

42

Numer

05

Opis fizyczny

s.145-147,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Technologii Przemysłu Fermentacyjnego i Owocowo-Warzywnego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Katedra Technologii Przemysłu Fermentacyjnego i Owocowo-Warzywnego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa
  • Katedra Technologii Przemysłu Fermentacyjnego i Owocowo-Warzywnego, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

  • 1. ASSOUZ M.A., BULLERMAN L.B.: J. Food Prot., 1982, 45, 14, 1298.
  • 2. JONES G., GRIFFITHS N., FENWICH G.: Food Chem., 1984, 13, 4, 285.
  • 3. TOKIN B P.: Fitoncydy, PZWL, Warszawa 1963.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-55c56a92-79e1-457c-8d66-9bd1ffedd97f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.