Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Elementology
2022
|
27
|
3
|
Tytuł artykułu
Nutritional properties of organic spelt wheats in different growth stages and the resulting flours
Autorzy
Zuk-Golaszewska K.
,
Majewska K.
,
Tyburski J.
,
Golaszewski J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Elementology
Rocznik
2022
Tom
27
Numer
3
Opis fizyczny
p.645-662,fig.,ref.
Twórcy
autor
Zuk-Golaszewska K.
Department of Agrotechnology and Agribusiness, Faculty of Agriculture and Forestry, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 8, 10-718 Olsztyn, Poland
autor
Majewska K.
Department of Food Plant Chemistry and Processing, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Tyburski J.
Department of Agroecosystems and Horticulture, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
autor
Golaszewski J.
Department of Genetics, Plant Breeding and Bioresource Engineering, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.5601/jelem.2022.27.1.2267
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-55b1d1b3-a281-448d-897d-ce11c5edfd23
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.