PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2022 | 72 | 3 |

Tytuł artykułu

Effect of electrolyzed cassava starch-gelatin coating on biochemical properties and ripening of banana (Musa acuminata L.) fruits

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

72

Numer

3

Opis fizyczny

p.263-272,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Institute of Food Science and Technology, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Hungary
autor
  • Faculty of Fisheries, Nong Lam University, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Institute of Food Science and Technology, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Hungar
  • Institute of Biotechnology and Food Technology, Industrial University of Ho Chi Minh City, Vietnam
autor
  • Institute of Food Science and Technology, Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Hungary
autor
  • Faculty of Chemical and Food Technology, Ho Chi Minh City University of Technology and Education, Ho Chi Minh City, Vietnam

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-559677f4-4489-43b0-ab37-2daebb1126b2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.