Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1985
|
39
|
4
|
Tytuł artykułu
Racjonalna gospodarka energią a eksploatacja maszyn i urządzeń w gastronomii
Autorzy
Budny J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rynek gastronomiczny
sprzet gastronomiczny
parametry techniczne
zyzycie energii
przyrzadzanie posilkow
eksploatacja
maszyny gastronomiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1985
Tom
39
Numer
4
Opis fizyczny
s.10-11,3,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Budny J.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-557e46fd-9418-4a31-8139-eaaf52a75a39
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.