Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports
2004
|
22
|
4
|
Tytuł artykułu
The use of longissimus dorsi muscle measurements in assessing meat content of pig carcasses
Autorzy
Winiarski R.
,
Wajda S.
,
Borzuta K.
Warianty tytułu
PL
Przydatność pomiarów mięśnia longissimus dorsi do szacowania zawartości mięsa w tuszach wieprzowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Animal Science Papers and Reports
Rocznik
2004
Tom
22
Numer
4
Opis fizyczny
p.577-585,ref.
Twórcy
autor
Winiarski R.
Chair of Commodities Science of Animal Raw Materials, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
Wajda S.
Chair of Commodities Science of Animal Raw Materials, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
Borzuta K.
Fat and Meat Research Institute in Warsaw, Raw Materials and Engineering Department in Poznan, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-550d9f70-49ff-444f-91b4-50c6f10b0895
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.