PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 22 | 4 |

Tytuł artykułu

The use of longissimus dorsi muscle measurements in assessing meat content of pig carcasses

Warianty tytułu

PL
Przydatność pomiarów mięśnia longissimus dorsi do szacowania zawartości mięsa w tuszach wieprzowych

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

22

Numer

4

Opis fizyczny

p.577-585,ref.

Twórcy

autor
  • Chair of Commodities Science of Animal Raw Materials, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
  • Chair of Commodities Science of Animal Raw Materials, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn, Poland
autor
  • Fat and Meat Research Institute in Warsaw, Raw Materials and Engineering Department in Poznan, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-550d9f70-49ff-444f-91b4-50c6f10b0895
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.