PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1982 | 38 | 07 |

Tytuł artykułu

Charakterystyka higieniczna mikroflory mięsa wołowego przechowywanego w chłodni

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Hygienic characteristics of microflora of meat during its cold storage

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

38

Numer

07

Opis fizyczny

s.339-343,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, Wydział Weterynaryjny, Akademia Rolnicza w Lublinie, ul.Akademicka 12, 20-033 Lublin
autor
  • Instytut Higieny Żywności Zwierzęcego Pochodzenia, Wydział Weterynaryjny, Akademia Rolnicza w Lublinie, ul.Akademicka 12, 20-033 Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-54529981-10c6-4d85-a683-1083a8c4700c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.