Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2014
Tom
42
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Co jeszcze warto mierzyć
(
Grzeszek M.
)
artykuł:
Problemy ze zwalczaniem szkodników w uprawach pieczarek
(
Lewandowski M.
)
artykuł:
Wspaniałe potrawy z grzybów
(
Sas-Golak I.
,
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
)
artykuł:
Grupy producentów rolnych - wady i zalety, formy organizacyjne
(
Kulesza P.
)
artykuł:
Grzyb do ochrony pieczarki przed nicieniami
(
Dmowska E.
)
artykuł:
Uprawa w czasie kryzysu
(
Konieczny W.
)
artykuł:
Boczniaki i pieczarka
(
Sakson M.
)
artykuł:
Pieczarki a zdrowe odżywianie się
(
Radzki W.
)
artykuł:
Ceny pieczarek
(
Stepka G.
)
artykuł:
BioMush
(
Szudyga K.
)
artykuł:
Ankietyzacja źródłem informacji o oczekiwaniach odbiorców boczniaka na lokalnym rynku
(
Biadala M.
)
artykuł:
Biodegradacja
(
Szudyga K.
)
artykuł:
Występowanie chorób infekcyjnych pieczarki w polskich pieczarkarniach w latach 2010-2013
(
Slusarski C.
)
artykuł:
Wpływ embarga ze strony Rosji. Zagrożony polski eksport świeżych pieczarek w 2014 r.
(
Smolenski T.
)
artykuł:
Wymiennik gruntowy - dodatkowe źródło chłodu
(
Michalkiewicz M.
)
artykuł:
Środki dezynfekcyjne stosowane w krajowych pieczarkarniach i ich wpływ na zdrowotność upraw
(
Ulinski Z.
)
artykuł:
Branżowe rozmaitości
(
Stepka G.
)
artykuł:
Zawartość związków zapachowych w owocnikach pieczarki dwuzarodnikowej
(
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
,
Sas-Golak I.
)
artykuł:
Zagrożenie infekcjami grzybowymi w okresie jesiennym i skuteczność środków chemicznych w ich ograniczaniu
(
Szumigaj-Tarnowska J.
)
artykuł:
Wpływ światła na plonowanie i cechy morfologiczne owocników boczniaka
(
Lawicka K.
)
artykuł:
XIV Łosickie Święto Pieczarki, Siedlce 26-27 czerwca 2014 r.
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.