PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 2 |

Tytuł artykułu

Parametry fizykochemiczne brzeczek piwnychwytworzonych z dodatkiem niesłodowanego jęczmienia i owsa

Warianty tytułu

EN
Physicochemical parameters of beer wortmade with the addition of unmalted barley and oats

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

s.27-31,rys.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15-17, 75-620 Koszalin
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, Koszalin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5432e020-2a2a-4676-ae0d-28affd039224
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.