PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1987 | 21, Suppl.H |

Tytuł artykułu

Studium zmian dielektrycznych właściwości tłuszczu mlekowego pod wpływem stopnia jego zestalenia w aspekcie pomiarów wilgotności masła

Autorzy

Warianty tytułu

EN
A study of dielectric changes in milk fat properties under the influence of its solid phase content in view of butter moisture measurements
RU
Issledovanija izmenenijj diehlektricheskikh svojjstv molochnogo zhira pod vlijaniem stepeni ego otverdevanija v aspekte izmerenijj vlazhnosti masla

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN
RU

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Opis fizyczny

s.1-65,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-53d42d7a-5750-43d7-9462-854764d8df35
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.