PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1977 | 26 | 4 |

Tytuł artykułu

Evaluation of Streptococcus cremoris for preparing frozen concentrated starter cultures

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

26

Numer

4

Opis fizyczny

p.407-412,fig.,ref.

Twórcy

  • Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Technical University, Wolczanska 175, 90-924 Lodz, Poland
autor
  • Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Technical University, Wolczanska 175, 90-924 Lodz, Poland
  • Institute of Fermentation Technology and Microbiology, Technical University, Wolczanska 175, 90-924 Lodz, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-53ae3e35-d800-46df-8cf4-2f267cfadd4a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.