PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 06 |

Tytuł artykułu

Zastosowanie preparatów białek mleka w przetwórstwie mięsa

Warianty tytułu

EN
The use of preparations of milk proteins in meat processing

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

06

Opis fizyczny

s.10-15,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-536941e8-54ed-4fc2-82b2-95ac7c574e58
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.