Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2015
Tom
69
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Szałwia jako cenne źródło naturalnych antyoksydantów do żywności
(
Hrebien-Filisinska A.
,
Bartkowiak A.
)
artykuł:
Jak odróżnić barwnik od żywności barwiącej? Przewodnik Komisji Europejskiej
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Kuzma K.
,
Jarecka J.
,
Switka A.
)
artykuł:
Bakterie propionowe użyteczne w przemyśle spożywczym
(
Piwowarek K.
,
Lipinska E.
)
artykuł:
Spirulina - niedoceniony składnik żywności
(
Kazmierska A.
)
artykuł:
Gazele Biznesu 2014. Małe i średnie firmy spożywcze
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Biosurfaktanty z odpadów rolno-spożywczych
(
Rogalewska M.
,
Bartkowiak A.
)
artykuł:
Betaglukany - ciekawy składnik funkcjonalny i prozdrowotny
(
Pacasz A.
,
Sip A.
)
artykuł:
Aromat sposobem na sukces produktu. Trendy w aromatach spożywczych
(
Pabis S.
,
Bonikowski R.
,
Kula J.
)
artykuł:
Postęp w stosowaniu dodatków w przemyśle mięsnym
(
Tabaka K.
,
Cierach M.
)
artykuł:
Kultury starterowe w przemyśle mięsnym
(
Wederska I.
)
artykuł:
Żywność funkcjonalna na rynku amerykańskim
(
Achremowicz B.
,
Kuczynski A. P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.