PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 64 | 6 |

Tytuł artykułu

Wpływ parametrów fermentacji ciasta na cechy fizyczne pieczywa pszennego

Warianty tytułu

EN
Effect of a dough fermentation parameters on the physical properties of wheat bread

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

64

Numer

6

Opis fizyczny

s.24-27,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności, Warszawa
autor
  • Zakład Technologii Owoców, Warzyw i Zbóż, Katedra Technologii i Oceny Żywności, Instytut Nauk o Żywności, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-52f2da1a-472c-498b-abb0-3d601e595cb7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.