PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 3 |

Tytuł artykułu

Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Wydział Nauki i Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie

Autorzy

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.30-31,fot.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl. Cieszyński, 10-729 Olsztyn
autor
  • Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl. Cieszyński, 10-729 Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-52e0e359-33b9-485c-8c2c-d9194c978919
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.