Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2013
|
3
|
Tytuł artykułu
Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Wydział Nauki i Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Autorzy
Cierach M.
,
Tabaka K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
Katedra Technologii i Chemii Miesa UWM
Wydzial Nauki o Zywnosci
Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie
historia
dzialalnosc naukowo-badawcza
dydaktyka
badania naukowe
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2013
Numer
3
Opis fizyczny
s.30-31,fot.
Twórcy
autor
Cierach M.
Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl. Cieszyński, 10-729 Olsztyn
autor
Tabaka K.
Katedra Technologii i Chemii Mięsa, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl. Cieszyński, 10-729 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-52e0e359-33b9-485c-8c2c-d9194c978919
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.