Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
1988
Tom
96
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
70-lecie profesora Jana Dobrzyckiego
artykuł:
Wartość użytkowa nasion buraka cukrowego wysiewanych w kraju
(
Jassem M.
)
artykuł:
Produkcja nasienna buraków cukrowych w Polsce
(
Czeczot L.
)
artykuł:
Wiadomości ICUMSA
(
Player M. R.
)
artykuł:
Stosowanie wodorosiarczynów w ekstraktorach jako czyników sterylizujących, zwiększających wyżęcie i odbarwienie
(
Montovani G.
,
Vaccari G.
,
Sgualdino G.
)
artykuł:
Próby energooszczędnego zwiększenia ilości cukru uzyskiwanego z buraków w procesie ekstrakcji krajanki
(
Vukov K.
,
Sipos I.
)
artykuł:
Clostridium thermohydrosulfuricum niegdyś zwalczane - wkrótce wykorzystywane?
(
Klaushofer H.
)
artykuł:
Termiczne odwodnienie wysłodków w dużej technicznej suszarni parowej
(
Valentin P.
)
artykuł:
Z żałobnej karty
artykuł:
Ocena obecnego stanu technologicznej jakości buraków cukrowych w Słowacji
(
Dandar A.
)
artykuł:
Podstawy technicznego postępowania przy mechanicznym odwadnianiu wysłodków
(
Austmeyer K. E.
)
artykuł:
Cukrownie wśród największych 500 przedsiębiorstw przemysłu przetwórczego w 1986 r.
(
Sibilski S.
)
artykuł:
Suszenie wysłodków buraczanych parą pod ciśnieniem
(
Jensen A. S.
,
Borreskov J.
,
Dinesen D. K.
,
Madsen R. F.
)
artykuł:
Wykorzystanie zakażenia rokładającego cukry proste podczas ekstrakcji do poprawienia efektów suszenia wysłodków
(
Pollach G.
,
Hollaus F.
)
artykuł:
Uchwała generalna XXI Kongresu Techników Polskich
artykuł:
Właściwości tkanki szkieletowej krajanki przy mechanicznym odwadnianiu i wynikające stąd możliwości dalszego rozwoju wyżymaczek wysłodków
(
Cronewitz T.
)
artykuł:
Zahamowanie procesów wegetatywnych w składowanych burakach cukrowych przez ich napromieniowanie
(
Nowak F.
,
Perkowski J.
,
Jezierski M.
)
artykuł:
Wartość polskich odmian buraka cukrowego w doświadczeniach COBORU
(
Siódmak J.
)
artykuł:
Obecność substancji barwnych w kryształach sacharozy
(
Vaccari G.
,
Mantovani G.
,
Sgualdino G.
,
Aquilano D.
,
Rubbo M.
)
artykuł:
Beztlenowa fermentacja ubocznych i odpadowych produktów przemysłu cukierniczego
(
Buchholz K.
,
Stoppok E.
,
Arntz H. J.
)
artykuł:
Stan i perspektywy hodowli buraka cukrowego w Polsce
(
Gozdziewicz W.
,
Szreder A.
)
artykuł:
Ocena odmian i nasion buraków cukrowych w kraju
(
Dąbrowski T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.