Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy
2018
|
36
|
4
|
Tytuł artykułu
Sok z czerwonego grejpfruta (Citrus paradisi) jako naturalna substancja ograniczająca niekorzystne zmiany jakości jaj konsumpcyjnych podczas ich przechowywania
Autorzy
Drabik K.
,
Batkowska J.
,
Wlazlo L.
,
Al-Shammari K.I.A.
,
Gryzinska M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Red grapefruit juice (Citrus paradisi) as a natural substance limiting negativechanges in the quality of table eggs during storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal Science, Biology and Bioeconomy
Rocznik
2018
Tom
36
Numer
4
Opis fizyczny
s.27-36,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Drabik K.
Instytut Biologicznych Podstaw Produkcji Zwierzęcej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20 - 950 Lublin, Polska
autor
Batkowska J.
Instytut Biologicznych Podstaw Produkcji Zwierzęcej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20 - 950 Lublin, Polska
autor
Wlazlo L.
Katedra Higieny Zwierząt i Zagrożeń Środowiska, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20 - 950 Lublin, Polska
autor
Al-Shammari K.I.A.
Department of Animal Production Techniques, Al - Musaib Technical College, Al - Furat Al - Awsat Technical University, Babylon, Iraq
autor
Gryzinska M.
Instytut Biologicznych Podstaw Produkcji Zwierzęcej, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, ul. Akademicka 13, 20 - 950 Lublin, Polska
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5203b202-4847-41c7-84d7-f107a5e0b9c3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.