Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2015
|
63
|
11
|
Tytuł artykułu
O znakowaniu pieczyw wartością odżywczą – raz jeszcze
Autorzy
Slowik E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
znakowanie
pieczywo
wartosc odzywcza
rodzaje
skladniki odzywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2015
Tom
63
Numer
11
Opis fizyczny
s.12-15
Twórcy
autor
Slowik E.
Zakład Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. Prof. Wacława Dąbrowskiego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-51f6f70f-dfbd-4fb3-8810-a9df98252c56
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.