Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1990
Tom
34
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Technologia fermentacji i dojrzewania piwa
(
Komornicki J.
)
artykuł:
Hydroliza skrobii w sokach jabłkowych i efektywność wybranych preparatów enzymatycznych
(
Jedrychowska B.
,
Sawicka-Zukowska R.
)
artykuł:
Wykorzystanie surowców ligninocelulozowych do produkcji etanolu i innych związków chemicznych
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Problematyka biosyntezy kwasów spożywczych w badaniach i wdrożeniach. Cz.II. Kwas octowy
(
Ilczuk Z.
,
Czuba J.
)
artykuł:
Ocena wybranych odmian fasoli szparagowej pod kątem przydatności do apertyzacji i mrożenia
(
Drzazga B.
,
Mitek M.
,
Wrobel J.
)
artykuł:
Retencja karotenów, ksantofili i alfa-tokoferolu w mrożonej marchwi
(
Bubicz M.
,
Majewski K.
,
Piotrowski J.
)
artykuł:
Zastosowanie metod fizykochemicznych do badania spirytusów
(
Gwardys S.
)
artykuł:
Mikrobiologiczna kontrola czystości powietrza sprężonego do celów technologicznych
(
Galaszkiewicz W.
)
artykuł:
Oszczędzanie energii w przemyśle owocowo-warzywnym nan przykładzie przemysłu francuskiego. Cz.III. Oszczędność energii w produkcji przetworów i konserw
(
Konczewska A.
)
artykuł:
Badania z zakresu bioinżynierii w Polsce
(
Golebiewski T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.