Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1981
|
32
|
2
|
Tytuł artykułu
Wpływ skrobi i produktów jajecznych na rozwój Bacillus cereus w mleku
Autorzy
Stec E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Vlijanie krakhmala i jaichnykh produktov na razuitie Bacillus cereus v moloke
EN
The influence of starch and egg yolk products on the development of Bacillus cereus in milk
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
skrobia pszenna
skrobia ziemniaczana
zoltko jaja
mleko
Bacillus cereus
przedluzanie trwalosci
mleko pasteryzowane
przetwory mleczne
bezpieczenstwo zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1981
Tom
32
Numer
2
Opis fizyczny
s.101-106,wykr.,bibliogr
Twórcy
autor
Stec E.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-50fc2233-c803-4f9a-803f-ac0068b6476e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.