Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
2014
|
53
|
3
|
Tytuł artykułu
Kultury starterowe do produkcji twarogów kwasowych - rola i oczekiwania
Autorzy
Zylinska J.
,
Siemianowski K.
,
Bohdziewicz K.
,
Pawlikowska K.
,
Kolakowski P.
,
Szpendowski J.
,
Bardowski J.
Warianty tytułu
EN
Starter cultures for acid curd - role and expectations
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
sery twarogowe kwasowe
produkcja
kultury starterowe
odpornosc na bakteriofagi
produkcja bakteriocyn
aktywnosc proteolityczna
aktywnosc lipolityczna
produkcja polisacharydow zewnatrzkomorkowych
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Mikrobiologii
Rocznik
2014
Tom
53
Numer
3
Opis fizyczny
s.288-298,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zylinska J.
Instytut Biochemii i Biofizyki, Polska Akademia Nauk, ul.Pawińskiego 5a, 02-106 Warszawa
autor
Siemianowski K.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
autor
Bohdziewicz K.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
autor
Pawlikowska K.
Danisco Poland, ul.Wybieg 6, 61-315 Poznań
autor
Kolakowski P.
Danisco Poland, ul.Wybieg 6, 61-315 Poznań
autor
Szpendowski J.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
autor
Bardowski J.
Instytut Biochemii i Biofizyki, Polska Akademia Nauk, ul.Pawińskiego 5a, 02-106 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-50b2ec7a-e24c-4dba-9d0e-cc2f4b38e46b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.