PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 14 | 2 |

Tytuł artykułu

Enhancing the nutritional value of poultry feedstuffs using the example of rapeseed products - a review

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

2

Opis fizyczny

p.245-256,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Poultry Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-712 Olsztyn, Poland
autor
  • Department of Poultry Science, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 5, 10-712 Olsztyn, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5057e217-e160-4b52-860c-08f8510e52dc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.