Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
2016
|
3
|
Tytuł artykułu
Mechaniczne odłuszczanie ryb - Część 1
Autorzy
Kosmowski M.
,
Dowgiallo A.
Warianty tytułu
EN
Mechanical fish descaling - Part 1
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2016
Numer
3
Opis fizyczny
s.24-28,rys.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kosmowski M.
Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy, ul.Kołłątaja 1, 81-332 Gdyni
autor
Dowgiallo A.
Morski Instytut Rybacki - Państwowy Instytut Badawczy, Gdyni
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5055493e-22a4-4a49-80e7-85415be635fa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.