PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 570 |
Tytuł artykułu

Zastosowanie oceny konsumenckiej w opracowaniu nowych wyrobów spozywczych na przykładzie batonu typu musli

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Consumer study for food product development on the example of muesli bars
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
570
Opis fizyczny
s.53-63,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Katedra Technologii Gastronomicznej i Higieny Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4f35ecfd-ed5d-42aa-99b0-822d48faf77b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.