PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 42 | 10 |
Tytuł artykułu

Wpływ pH na hydrolizę i utlenianie lipidów tkanki mięśniowej dorszy i śledzi bałtyckich

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
42
Numer
10
Opis fizyczny
s.295-297,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Morskiego, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4f2d4c53-d671-4ace-ad57-0aa0424a3813
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.