PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 11 |
Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności cz. 8. Chemiczne związki szkodliwe powstające w mleku i w produktach mlecznych w wyniku interakcji między składnikami - Lizynoalanina (LAL)

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Chemical aspects of food hygiene part. 8. Hamful chemical compounds produce in milk and dairy products as a result of interactions between the components - lysinoalanine (LAL)
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Numer
11
Opis fizyczny
s.20-24,tab.,fot.,bibliogr.
Twórcy
  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-4f1800f0-88c5-4aad-8a90-9f37a94133ac
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.